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YOU CAN MAKE YOUR PAYMENT BY CREDIT CARD
As a convenience, we offer you the option to make your payment by credit card. However, regular credit card rules will apply. 

You may also pay by check or money order.

We Honor Most Major Credit Cards  
Please fill in all the information below and return it with your request.

Note: Please read Privacy Act Notice

CHECK ONE ----------------------------------------------  > MasterCard Visa Discover

American Express Diners Card

Credit Card Holder’s Name ---------------------------- >

Print First, Middle Initial, Last Name

Credit Card Holder’s Address ------------------------- >
Number & Street

City, State, Zip Code

Daytime Telephone Number --------------------------- >
Area Code Telephone Number

Amount Charged $
Credit Card Number

Credit Card Expiration Date

Month Year

Credit Card Holder’s Signature ----------------------- >
Authorization

DO NOT WRITE IN THIS SPACE  
     OFFICE USE ONLY --------------------------------------- >

Name Date

PRIVACY ACT STATEMENT

The Social Security Administration (SSA) has authority to collect the information requested on this form under § 205 of the Social Security Act. Giving us this information is 
voluntary. You do not have to do it. We will need this information only if you choose to make payment by credit card. You do not need to fill out this form if you choose 
another means of payment (for example, by check or money order).  
  
If you choose the credit card payment option, we will provide the information you give us to the banks handling your credit card account and SSA’s account. We may also 
provide this information to another person or government agency to comply with federal laws requiring the release of information from our records. You can find these and 
other routine uses of information provided to SSA listed in the Federal Register. If you want more information about this, you may call or write any Social Security Office.

- -

- - -
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