The Wayback Machine - https://web.archive.org/web/20170508164912/http://omni.se/lofven-vara-fiender-ar-de-avskyvarda-mordarna/a/E83e2
Statsminister Stefan Löfven (S) lägger blommor på platsen i centrala Stockholm. JONATHAN NACKSTRAND / AFP
Attacken i Stockholm Reaktioner på attacken

Löfven: ”Våra fiender är de avskyvärda mördarna”

Statsminister Stefan Löfven (S) riktar sig till hela Sverige när han håller en presskonferens på Rosenbad i Stockholm med anledning av det misstänkta terrordådet.
– Jag vill först rikta mig till dig som i dag sörjer någon som du förlorat eller oroas över någon som skadats. Ni ska veta att hela Sverige är med er, säger han.
Regeringen har nyligen sammanträtt och har under kvällen bland annat fattat beslut om gränskontroller.
– Vi vet att våra fiender är de avskyvärda mördarna – inte varandra, säger han.
– Ni kan inte kuva oss, ni kan inte styra våra liv, ni kan aldrig vinna.
Även Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin och Isabella Lövin kommenterar det misstänkta terrordådet.
– Idag har varit en dag av sorg, oro och chock för hela Sverige, säger Lövin.
Fyra personer har dött och ytterligare 15 personer är skadade i den misstänkta terrorattacken i centrala Stockholm.

Toppnyheter

Maktskiftet i USA Rysslandskontakterna
Pablo Martinez Monsivais / TT / NTB Scanpix
Maktskiftet i USA Rysslandskontakterna

Källor: Obama varnade Trump om Mike Flynn

USA:s förre president Barack Obama varnade sin efterträdare Donald Trump för att utse Mike Flynn som nationell säkerhetsrådgivare. Det säger flera tidigare medarbetare i Obamas administration till NBC News.
Varningen skedde mindre än två dygn efter valet, när Obama träffade Trump i ovala rummet i Vita huset 10 november, skriver NBC.
Flynn fick sparken som nationell säkerhetsrådgivare efter flera avslöjanden om hans kontakter med Ryssland, däribland att han inte erkände för vicepresidenten Mike Pence att han hade diskuterat sanktioner med den ryske ambassadören innan Trump svors in.

1 tim
Sally Yates.  Kevin Lamarque / TT NYHETSBYRÅN

Senaten ska fråga ut Yates som larmade om Flynn

Sally Yates, USA:s tillförordnade justitieminister i januari, var den som slog larm om den dåvarande nationelle säkerhetsrådgivaren Michael Flynns Rysslandskontakter. I dag ska hon frågas ut i senaten om varningen den 26 januari, då Yates i korthet sa att Flynn hade haft kontakter med Rysslands USA-ambassadör och att samtalen handlat om sanktioner.
Inför utfrågningen i senaten påpekar president Donald Trump via Twitter att det var företrädaren Barack Obamas administration som först kontrollerade Flynn och gav honom tillgång till säkerhetsklassat material. Trump skrev också uppfodrande till senatens underrättelsekommitté:
”Fråga Sally Yates, under ed, om hon vet hur hemligstämplad information kom till tidningarnas kännedom kort efter att pratade med Vita husets jurister”.
Yates hade bara jobbet i tio dagar innan hon sparkades av Trump.

1 tim
Carter Page. Pavel Golovkin / TT / NTB Scanpix

Ex-rådgivare medger möten med spionutpekad ryss

Den tidigare rådgivaren för Donald Trumps valkampanj, Carter Page, medger ”korta möten” med den ryske tjänsteman som i USA har pekats ut som spion åt Kreml. Mötena ska ha skett för flera år sedan, skriver Page i ett brev till senatens utredare. I det nio sidor långa brevet skriver Page att han inte lämnar fler detaljer om möten med ryssar, att det skulle ta ”hundratals arbetstimmar” och att Barack Obamas administration hade dokumentation av hans aktiviteter på grund av att han övervakades.
Page anklagar också att senatens underrättelsekommitté, som utreder ryska kopplingar till Trumps administration, för att bedriva en ”skenrättegång”.
Brevet från Page skickades timmar innan den förre tillförordnade justitieministern Sally Yates väntas frågas ut av kommittén i dag.
Under presidentvalskampanjen var Page en av Trumps säkerhetspolitiska rådgivare.

2 tim
Läs mer om Maktskiftet i USA
Åklagaren Johan Fahlander. Anders Wiklund/TT / TT NYHETSBYRÅN
Arbogafallet

Åklagarna får hård kritik: ”Det här blir otydligt”

Åklagarna kritiseras av flera experter efter den första rättgångsdagen i det så kallade Arbogafallet. Leif GW Persson ställer sig frågande till att de lade så mycket tid på att gå igenom den mordmisstänkta Johanna Möllers ekonomi under sakframställan.
– I den delen är jag inte alltför imponerad. En normalt funtad person, väl påläst, hade väl fixat det här på en kvart eller en halvtimme och möjligtvis förtydligat poängen, säger han till Expressen.
SVT:s expert, advokat Ingela Hessius, håller med om kritiken. Hon tycker att åklagarna först borde ha redogjort för mordet på maken och sedan gå in på ekonomin som en förklarande omständighet.
– Det här blir otydligt och svårt för rätten att ta till sig, säger Hessius till SVT Nyheter.

1 tim
Jessica Wenna. Henrik Montgomery/TT / TT NYHETSBYRÅN

”Hon dränkte honom – hade sannolikt hjälp”

Arbogakvinnan Johanna Möller dränkte sin tidigare make, sannolikt tillsammans med någon annan person. Det säger åklagare Jessica Wenna.
– Det som är viktigt här är att han inte har några andra skador på kroppen, sa Wenna i rättssalen enligt TT.
Var mordet skedde och hur framgår inte. Kvinnan hävdar att hon var i sommarstugan hela kvällen. Men enligt Wenna kopplades kvinnans telefon upp mot master som inte täcker huset. Åklagaren säger också att det är märkligt att Möller inte nämnde att mannen var försvunnen när hon ringde sin dotter morgonen efter.
Mannen har endast tre kiselalger i sina lungor vilket talar för att han drunknat i annat vatten än i Hjälmaren där kroppen hittades, menar Wenna. Exakt hur mannen dog är inte klarlagt och experter tvivlar på en fällande dom.

3 tim
Johanna Möller i Västmanlands tingsrätt i Västerås. Anders Wiklund/TT / TT NYHETSBYRÅN

Åklagaren: ”Pengar motiv – hade höga utgifter”

Arbogakvinnan Johanna Möller såg sammanbiten ut när huvudförhandlingen i tingsrätten inleddes i dag. Enligt advokaten Amanda Hikes nekar 42-åringen till brott.
Dagen ägnas åt åklagarnas sakframställan i mordet på kvinnans tidigare make som hittades drunknad vid familjens sommarstuga utanför Arboga 2015. Åklagare Johan Fahlander beskriver parets förhållande som turbulent och menar att kvinnan haft pengar som motiv. Dokument visar att 42-åringen hade en stor omsättning på sitt konto. Utgifterna är ”mycket höga”, enligt åklagaren.
Fyra olika personer har berättat att 42-åringen ska ha bett dem döda maken, säger Fahlander enligt TT.
– Hon har vänt sig till sina barn och andra och velat få hjälp att mörda mannen.
Möller förnekar anklagelserna och nekar till brott.

Idag 07:40
Läs mer om Arbogafallet
Franska valet Parlamentsvalet
PHILIPPE HUGUEN / AFP
Franska valet Parlamentsvalet

En Marche blir parti med nytt namn – får ny ledare

Catherine Barbaroux, 68, tar över som ledare för En Marche-rörelsen efter Emmanuel Macrons seger i det franska presidentvalet. Det meddelar rörelsen på en presskonferens, där ett namnbyte också tillkännagavs.
Rörelsen ska nu bli ett parti med namnet La republique en marche. På torsdag ska partiet presentera kandidater till var och en av de 577 mandat som står på spel i parlamentsvalen den 11 och 18 juni. Enligt generalsekreteraren ska hälften vara kvinnor och kandidaterna ska sammantaget representera alla delar av det franska samhället.

41 min
Emmanuel Macron  Christophe Ena / TT / NTB Scanpix

Nu börjar Macrons jakt på allianser för att få majoritet

Nu börjar det politiska spelet för Emmanuel Macron att samla stöd inför det kommande franska parlamentsvalet i juni, då 577 ledamöter ska utses. Utan en parlamentsmajoritet i ryggen kan det bli tufft att driva igenom politiken, och då kan väljarna tröttna.
– Han har blivit vald på hopp och tillit. Det är lite Obamakänsla kring honom, säger statsvetaren Marie Demker till TT.
Liksom presidentvalet hålls parlamentsvalet i två omgångar. Även utan en majoritet kommer Macron att kunna styra landet, enligt Demker, men mycket kraft kan då gå åt till att hantera konflikterna mellan regering och parlament. Det kan på längre sikt göra det svårare att bli omvald.
Macron kommer därför antagligen att söka allianser. Med 66 procent av rösterna i presidentvalet, mot Marine Le Pens 34 procent, har han medvind. De traditionellt stora partierna i Frankrike, Socialistpartiet och Republikanerna, måste nu bestämma sig. Det menar Mats Karlsson, chef vid Utrikespolitiska institutet.
– Vill man vara med och skapa presidentmajoritet i parlamentet eller inte, det är det val som partierna kommer att stå inför. Med den stora segern för Macron skulle jag gissa att stämningen ändå är att gå med presidenten.

6 tim
Turister samlas framför Elysépalatset i Paris/Emmanuel Macron TT

Hektisk vecka väntar för Macron

Officiellt sett är François Hollande fortfarande Frankrikes president fram till den 14 maj då Macron väntas sväras in under en ceremoni i Elyséepalatset, skriver franska medier.
Under veckan som kommer ska de lokala valdistrikten först kontrollera rösträkningen, varpå Frankrikes konstitutionella råd officiellt ska förkunna valresultatet.
Emmanuel Macron kommer göra sitt första offentliga framträdande efter valet tillsammans med Hollande under måndagen, på en ceremoni för att fira den tyska kapitulationen den 8 maj 1945. På söndag väntas han sedan sväras in som ny president och kommer då även hålla sitt invigningstal, skriver den franska tidningen Liberation.
Veckan efter det kommer Macron inleda arbetet med att bilda en ny regering och tillsätta en premiärminister som kommer ha makten fram till parlamentsvalet, som hålls i två omgångar den 11 och 18 juni. I ett uttalande till Le Parisien i april sa Macron att han vill inkludera både erfarna politiker och personer från civilsamhället i en kommande regering.

Idag 06:39
Läs mer om Franska valet
Franska valet Marknadens respons
Hollande och Macron. FRANCOIS MORI / POOL
Franska valet Marknadens respons

Parlamentsvalet lär avgöra ”Macronomics” framgång

Framgångarna för Emmanuel Macrons ekonomiska agenda – av Morgan Stanley kallad ”Macronomics” – är starkt beroende av hur valen till nationalförsamlingen i juni slutar, menar analytiker enligt AFP.
– För att kunna styra effektivt behöver Macron en parlamentarisk majoritet (289 ledamöter) i ryggen. Men En Marches möjlighet att uppnå det, från dagens noll ledamöter, är liten, säger IHS Markits Kit Nicholl.
Alternativet är en koalition med de övriga partierna. I dag domineras parlamentet av de två traditionella partierna Socialisterna och Republikanerna – vars kandidater i presidentvalet tidigt slogs ut. Flera av partiernas ledande representanter har gett sitt stöd åt Macron.
Strävan efter brett stöd försvåras ytterligare av resultatet i gårdagens presidentval, påpekar CMC Markets ekonom Michael Hewson.
– Resultatet visar på ett enormt missnöje bland franska väljare i allmänhet. Nästan hälften av den franska väljarkåren röstade fortfarande för partier med en protektionistisk agenda, säger han till AFP.

40 min
Arkivbilder.  TT

McDonalds, Visa och Nike kan vinna på stärkt euro

Efter att Emmanuel Macron segrat i det franska presidentvalet stärktes euron mot dollarn, för att sedan falla tillbaka något igen. Om euron fortsätter uppåt finns det en och annan Dow Jones-listad aktie som skulle kunna gynnas.
CNBC listar fem bolag vars aktier potentiellt skulle kunna få en skjuts av en stärkt euro: Visa, Apple, Caterpillar, Nike och McDonalds. Dessa bolag har mycket affärskopplingar till Europa och historiska data visar att de bolagen tidigare har stigit mest när euron stärkts.

Idag 10:31
Emmanuel Macron anlände till vallokalen i Le Touquet på söndagsförmiddagen. Timmarna senare stod det klart att han blir Frankrikes näste president.  Thibault Camus / TT / NTB Scanpix

”Greklands kris blir ett lackmustest för Macron”

Frankrikes näste president Emmanuel Macron har flera utmaningar framför sig när han flyttar in i presidentpalatset. För det första är investerarna spända på att se hur han ska hantera förhållandet med Tyskland, skriver Wall Street Journals Richard Barley. Näst efter Tyskland är Frankrike eurozonens största ekonomi och om de två länderna lyckas hitta en gemensam tillväxttakt framåt kan de bli en stark kraft i unionen, menar han.
Ett annat lackmustest för Macron är eurozonens sorgebarn Grekland, enligt Barley: ”En förnyad fransk-tysk allians kan möjligen hitta ett sätt att strukturera om Greklands skulder.”

Idag 05:02
Läs mer om Franska valet
Franska valet Dagens börs
Arkiv. FREDRIK PERSSON

Stockholmsbörsen stängde på minus efter valet

Fastän finansmarknadernas mardröm undveks med stor marginal genom att Emmanuel Macron vann söndagens franska presidentval började handelsveckan i moll på Stockholmsbörsen. Storbolagsindexet OMXS30 och breda OMXSPI backade båda 0,2 procent.
Till dagens mest dramatiska rörelser hör läkemedelsbolaget Active Biotechs kurskollaps. Företaget, som har omkring 11 000 aktieägare, stängde på minus 68 procent efter en besvikelse från ett fas 3-test.
Investmentbolaget Ratos föll strax under 6 procent efter sin rapport. Industribolaget Sandvik tappade 1,2 procent.
En av dagens vinnare var H&M. Aktien var den mest omsatta och steg 1,6 procent. Under dagen presenterades försäljningssiffror.

44 min
Läs mer om Franska valet
Franska valet Reaktioner
PATRICK KOVARIK / AFP
Franska valet Reaktioner

Analys: Välutbildade med god ekonomi valde Macron

Macron visste att han hade en svår uppgift framför sig när han levererade sitt segertal till de jublande åhörarna i Paris i går kväll. Frankrike är splittrat, rekordmånga röstade blankt och långt i från alla som valde honom till president gjorde det för att de tror på hans politik, skriver Josh Lowe i en analys i Newsweek. De facto röstade 43 procent av Macronväljarna på mittenkandidaten i syfte att stoppa högerpopulistiska Marine Le Pen, enligt en mätning från Ipsos, skriver Lowe.
Han refererar till en analys av Financial Times som visar att Macron vann 84 procent av rösterna i regioner där utbildningsnivån är hög, jämfört med 53 procent i befolkningsgruppen med lägst utbildningsgrad. Macron vann dessutom storstäderna medan Le Pen gick bäst hem i tidigare industriregioner i norr, där vänstern tidigare haft starkast ställning.
Precis som i fallet med Donald Trumps seger och brexit är det oklart om det var ekonomisk osäkerhet eller Nationella frontens ståndpunkter om till exempel invandring som vann Le Pen rekordhögt förtroende, skriver Lowe.
Enligt Ipsos analys fick i alla fall Macron 79 procent av rösterna bland de som säger att de ”med lätthet” kunde hantera sin inkomstnivå. Le Pen lockade 69 procent av rösterna från väljare som upplevde sin inkomstnivå som ”väldigt svår”.

3 tim
Beppe Grillo.  MARCO BERTORELLO / AFP

Grillo kritisk mot Macron och ”svårsmält” Le Pen

Ledaren för den populistiska Femstjärnerörelsen i Italien, Beppe Grillo, går hårt åt både Emmanuel Macron och Marine Le Pen efter söndagens presidentval i Frankrike.
”Europa kommer få se yttligerligare en regering växa fram ur banker”, skriver Grillo i ett blogginlägg om Macrons valseger och tillägger att mer tid nu kommer slösas bort på ”marionettdockor som är slavar under en omöjlig valuta”, skriver Reuters.
Samtidigt beklagar den EU-kritiske politikern och komikern att globaliseringsmotståndet i Frankrike absorberades av den väldigt ”svårsmälta” Marine Le Pen.

3 tim
Cecilia Wikström (L).  FREDRIK PERSSON / TT / TT NYHETSBYRÅN

L-politiker: Valet av Macron är början på ett nytt EU

Opinion Frankrike har valt en liberal president, Emmanuel Macron, och förhoppningsvis ser vi nu början på en ny tid för EU, skriver L-ledaren Jan Björklund och Europaparlamentarikern Cecilia Wikström (L) i en debattartikel på Aftonbladet.
Att högerpopulistiska Marine Le Pen förlorade i Frankrike och Geert Wilders i Nederländerna är sunda tecken för unionen, menar de. Nu är det dags för samarbete, främst kring flyktingsituationen och kampen mot terrorism. ”Vid varje attack har européerna visat solidaritet med varandra. Mot sin vilja stärker terroristerna vår samhörighet. Vi ska inte splittras. Frihet måste försvaras.”
Europa behöver också en motsvarighet till FBI – EU:s polismyndighet Europol måste expandera och få utökade befogenheter, skriver L-politikerna. De vill även se en EU-åklagare som utreder gränsöverskridande brottslighet och fusk med EU-medel.
”Vi liberaler kommer aldrig att svikta i vår övertygelse att det bara är ett öppet samarbetande EU som kommer att kunna skapa säkerhet och välstånd i vår globaliserade tid. Det europeiska samarbetet ska utvecklas – inte avvecklas.”

5 tim
Läs mer om Franska valet
Tommy Pedersen / TT NYHETSBYRÅN
Kevinfallet

Efter granskningar: Kevins död ska utredas på nytt

Åklagarkammaren i Karlstad återupptar förundersökningen om mordet på fyraårige Kevin i Arvika 1998. Det meddelar Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande.
– Jag har beslutat att återuppta förundersökningen då det i samband med den granskning av ärendet som SVT och DN gjort framkommit uppgifter som jag bedömer vara nya omständigheter som motiverar att förundersökningen återupptas, säger chefsåklagare Niclas Wargren.
Polisen pekade ut två bröder, då fem och sju år, som skyldiga till mordet. Men åtal väcktes aldrig på grund av deras ålder. Dagens Nyheter och SVT:s Dokument inifrån har avslöjat flera brister i polisens utredning.

6 tim
Kevins namn inristat i en björkstam i närheten av platsen där man hittade den fyraårige pojken. De två bröderna. TT, SVT

Advokaten: ”Bröderna har uttryckt stor glädje”

De två bröder som pekats ut som ansvariga för mordet på Kevin i Arvika 1998 är mycket glada över att förundersökningen ska återupptas. Det säger deras advokat Thomas Olsson.
– Det är ett viktigt första steg att ge de här två bröderna återupprättelse för vad de har genomlidit, säger han till TT.
De två bröderna kommer att kommentera den nya utredningen ”när det är dags”, säger Thomas Olsson.
– Det finns betydligt fler omständigheter som talar till deras fördel än vad som framkommit hittills, säger han.

3 tim
Platsen där fyraårige Kevin hittades död. Tommy Pedersen / TT NYHETSBYRÅN

DN: Brödernas erkännande saknas i förundersökning

Det finns inget tydligt erkännande i förundersökningen från de två bröder som pekades ut som skyldiga till Kevins död 1998. Det rapporterar Dagens Nyheter. I SVT:s Dokument inifrån säger förundersökningsledaren Rolf Sandberg att pojkarna var ”stenklara” när de berättade om händelseförloppet.
Tidningen skriver att Sandberg sannolikt talar om ett förhör han själv höll i, som inte spelades in. I ett referat skriver förundersökningsledaren bland annat att att bröderna konstaterat att Kevin var död. De ska ha släpat bort kroppen och lagt den på en lastpall. Men uppgifterna bekräftas aldrig med teknisk bevisning. Senare ska ingen av bröderna tydligt kunnat återberätta vad de sa till Sandberg.
DN har sökt Sandberg som inte vill kommentera fallet.

4 tim
Läs mer om Kevinfallet
Franska valet Macrons seger
Philippe Wojazer / TT / NTB Scanpix
Franska valet Macrons seger

Hollande lämnar över – Macron svärs in på söndag

Under måndagen deltog den nyvalde presidenten Emmanuel Macron i en ceremoni vid Triumfbågen i Paris tillsammans med den avgående presidenten François Hollande för att markera årsdagen av den tyska kapitulationen i andra världskriget.
Samtidigt bekräftade Hollande att Macron kommer sväras in som ny president på söndagen, rapporterar AFP.
Det är första gången de två har synts tillsammans offentligt sedan Macron avgick från posten som ekonomi- och finansminister i augusti, skriver France 24. Då Macron anlände till minnesstunden gratulerades han även av Frankrikes tidigare president Nicolas Sarkozy.
Då alla röster hade räknats i det franska presidentvalet stod det klart att mittenkandidaten Macron fick 66,1 procent av rösterna, mot högerpopulistiska Marine Le Pens 33,9 procent. Det är en större seger än vad flera opinionsmätningar innan valet pekat på, och högre än de första preliminära siffrorna från valkvällen.
Nu väntar flera utmaningar för den nyvalde presidenten, bland annat parlamentsvalet i juni. Macron har fem veckor på sig att förvandla sin rörelse, ”En Marche!” till en organisation som kan säkra de parlamentsplatser som behövs.
Macron blir Frankrikes yngste ledare sedan Napoleons dagar.

Idag 09:16
POOL / TT NYHETSBYRÅN

Utmaningarna: Makten, jobben och säkerheten

Den nyvalde presidenten Emmanuel Macron lovar att han kommer bekämpa den splittring som underminerar Frankrike. Men han står inför stora utmaningar, rapporterar France 24.
Det stora antalet röstberättigade fransmän som avstod från att rösta i den andra omgången av valet (26 procent) vittnar om en brist på entusiasm för den nye presidenten, skriver nyhetskanalen.
Dagens Nyheter listar fem utmaningar som Macron nu står inför. Om han ska lyckas driva igenom sin politik måste han till att börja med lyckas föra fram sitt nystartade parti i parlamentsvalet i sommar – en stor utmaning eftersom de traditionella partierna i nuläget dominerar i nationalförsamlingen.
Han måste även komma till rätta med Frankrikes höga arbetslöshet och låga tillväxt, samt hantera missnöjet med EU som fransmännen gett uttryck för under valrörelsen. Säkerhet och terrorbekämpning blir också viktiga frågor för den nye presidenten efter terrordåden i Frankrike.
På den internationella arenan har Frankrike varit ledande i kampen mot klimatförändringar sedan Parisavtalet. Men om man ska behålla sin framträdande position måste Macron nu bland annat hantera USA:s president Donald Trump, som har ifrågasatt avtalet.

Idag 04:58
Den socialistiske riksdagsledamoten Richard Ferrand, EU-parlamentarikern Sylvie Goulard, samt Jean Pisani-Ferry.  TT/Wikipedia

Socialister och affärsmän tippas i Macrons regering

Tidigare socialistpolitiker, affärsmän och skolkamrater finns bland de som spekuleras ta plats i Emmanuel Macrons kommande regering, rapporterar internationella medier.
Den socialistiske riksdagsledamoten Richard Ferrand, som hjälpte Macron under hans tid som ekonomi- och finansminister, tippas som möjlig premiärminister, skriver Reuters och lyfter fram Ferrands ”oklanderbara” arbetarklassbakgrund och erfarenhet i den privata sektorn.
EU-parlamentarikern Sylvie Goulard, som jobbat som rådgivare åt den tidigare ordföranden för Europeiska kommissionen Romano Prodi, nämns som möjlig utrikesminister. Goulard har stor respekt inom EU och ska bland annat ha hjälpt till att arrangera Macrons möte med den tyska förbundskanslern Angela Merkel.
Andra namn som nämns är Jean Pisani-Ferry, som tidigare arbetat för EU-kommissionen och den Internationella valutafonden IMF, och Alexis Kohler, som var Macrons stabschef under hans tid som ekonomi- och finansminister.

Idag 09:41
Läs mer om Franska valet

Vill du ladda ner Sveriges bästa nyhetsapp?

Ja tack!

Omni har utsetts till Sveriges bästa nyhetsapp två år i rad av Guldmobilen.

Sveriges bästa nyhetsappMobilgalan 2016
Sveriges bästa nyhetsappMobilgalan 2015
Europas bästa nyhetsappWan-Ifra 2014

Missa inte
Omni i mobilen!

Omni ger alla mediers nyheter och perspektiv – i en app. Två år i rad har Omni utsetts till Sveriges bästa nyhetsapp.